понеділок, 13 серпня 2012 р.

2 тур: галопом

Кільмес вів в рахунку до кінця матчу, але дурний Олл Бойз, як завжди, на останніх хвилинах зрівняв рахунок. Каутеруччо наразі - найцікавіший гравець чемпіонату.

Ньюелз завдав другої поразки Баросу Скелотто, якому я нічого порадити не можу. Я навіть не знаю, який склад йому виставляти - він всіх повиганяв. Сподіватимемося, що Ланус програє втретє, й Гіже піде геть. В Ньюеллза окрім відмінного голу Спердутті не було нічого.

Від матчу Бельграно - Сан Лоренсо в мене чомусь розболілася голова. Голів так й не було. Найкращий гравець матчу - Хульо Буффаріні на правому фланзі ворон. Не те, не те...

Бока - Тигре. Тигре позбувся трьох найкращих гравців: Мартинеса, Моралеса та Луни. Замість Мартинеса - Піо (хіба це заміна?), замість Луни - Торраса (трохи краще, але все одно не те), а замість Качете - Перес Гарсія. Ну це більш-менш відповідно. Але навіть цим складом гості були на дві голови краще на Бомбонері в першому таймі, й мали трощити вбогу Боку. Але не сталося. В другому тайму везучого гола забив Почі, а потім красеня поклав Вьятрі. Аруабарена ніякий тренер. Караско вийшов на останні десять хвилин.

1 коментар:

Sergio Aguero сказав...

Экстраординарный импульс красивому футболу: Ньюэлз пара тодос

Они могут быть пингвинами, но надо поздравить их с возвращением в свои ряды Хайнце. Каких голов мы теперь насмотримся! В исполнении их соперников, конечно.

(с) Контра.