середу, 22 серпня 2012 р.

3 тур

Хоча, останні чемпіонати проходять під знаком боротьби тренерів за титул найгіршого, тут було дещо...

Ривер виграв в Тигре. Аруабарена - поганий тренер, бо навіть із Луною, Мартинесом та Качете команді явно бракувало Караска. Цих трьох зараз немає, а Караско й досі на лавці. У Ривера дві гольові передачи зробив Мадера, додавши їх до двох голів попереднього туру, про які ми не говорили. Він може забить хоч сто голів, але залишиться деревом назавжди. Поки він в команді, на Ривері лежатиме прокляття. Ще один гол додав Карлітос Санчес, чи на єдина справжня зірка в команді, яку також ігнорує дурко Табарес. В Тигре інаугураційні голи забили Орбан та Дьєго Фтакла.

В класико Авежанеди Расинг виграв легко, але Субельдія все одно поганий тренер. Просто Діас - ще гірший. Обидва голи на рахунку Пепе Ніколи-Не-Забиваю-Голасос Санда. Гра була жвавуватою, але нецікавою. В Расингу розігрався Рикардо Сентурьон, якого точно заберуть до Європи. В Рохо погано аж тхне. Нашо потрібний дурепа Сантана, я не знаю. Півзахисту не існує, Легісамона це дурбецало садить на лавку.

Естудьянтес легко взяв три очки в Сан Лоренса. Точніше, це зробив Роман Мартинес, який робить на полі що захоче. В ворон не виходить нічого, тому Карусо Ломбарді - до списку поганих тренерів. Туди ж й Канью, бо окрім Мартинеса дивитися нема на шо.

Ще одне класико - південне - закінчилося несподівано. Велес вовтузив Лануса півтора тайма, доки не начудив на пустому місці хтось з захісників, й Ланус невідомо звідки забив гола (Перейра). А згодом гарматного гола зі штрафного забив парагваєць Ашала. Скелотто - на хрін, бо цього разу він на лавку всадив Валері (а через дурну перемогу він там й залишиться), гри немає ніякої. В Велеса не набагато краще, але ті принаймні награють молодь типу Брайана Ферейри, Перуцці та Алльоне.

Кільмес йде в лідерах. Спочатку Пабло Ліма шаленим ударом зі штрафного влучив в дев'ятку, а переможного гола забив захисник Жоель Карлі. Уньон - до БН,

Приємно було дивитися на битву Колона з Бельграном. На 12-ій хвилині рахунок був 2:0 на користь пиратів. Виблискував Чікі, забивши чудового гола (першого з пенальті забив також Чікі, тільки Перес). Але вилучення того ж Переса призвело до того, що Куручет та Родригес (в свої ворота) рахунок зрівняли. Сенсіні - до тренерів-поганців. Русо - до збірної. Вилікувався Піканте.

Бока програла перший тайм Олл Бойз вчисту. Хоча рахунок відкрив на другій хвилині Бурдіссо (заміняв травмованого Каруццо). Згодом Мемо поклав два красені, однак другий суддя не зарахував, хоча офсайду не було й близько. Згодом Сильва забив свого першого гола, а в другому таймі й другого. В другому таймі Альбо кудись подівся, а Бока уперше виглядала непогано (це проти команди, яка три роки тому грала у Метрополітано).

Годой Крус розтрощив Рафаелу 2:0 й йде на чолі таблиці. Сяє Лукас Себажос.

Ньюелз легко здолав Сан Мартина, який чомусь зніяковів. Спочатку парагваєць Маркос Касерес, кращий гравець матчу, забив головою з подачи Бернарді, а потім сталося диво: на поле вийшов після шести років грецького полону місцевий улюбленець, чемпіон 2004, Начо Скокко та першим же торканням забив несамовитого гола, який буде серед найкращих в сезоні. Мартино було вилучено разом із помічником, та він все одно пендехо. Ньюелз більшу частину матчу грав вдесятьох, після того як Виктор Лопес ледь не відірвав ноги Бебу.


Немає коментарів: